Witamy

Serdecznie witamy w naszym przedszkolu, w roku szkolnym 2017/18.Wakacje już minęły,wszyscy wypoczęliśmy i wróciliśmy do naszego przedszkola. Zaczęły się zajęcia i zabawy w naszej grupie.Lubimy chodzić do przedszkola, uczyć się liczyć i poznawać litery .Nasza grupa to Kubusie Puchatki 5-6 latki,w niej są łasuchy co lubią jeść i niejadki. Wspólnie z panią ułożyliśmy Kodeks Grupy, jak powinniśmy zachować się w przedszkolu. Każdy z nas podpisał się swoim imieniem.

Wycieczka do Teatru

W miesiącu wrześniu oglądaliśmy w Białostockim Teatrze Lalek spektakl pt"Szpak Fryderyk". Bardzo podobała nam się sztuka.Lubimy chodzić do teatru.

Udział dzieci w akcji "Sprzątanie świata "

Nasza  grupa uczestniczyła w akcji "Sprzątanie świata ". Wiemy w jakie worki posegregować  odpady na śmieci.Wspólnie dbamy o czystość naszego środowiska lokalnego.

oddzialy / oddzial_IV / blog