Dzień Optymizmu

10 maja 2018 roku obchodziliśmy VII Ogólnopolskie Święto Optymizmu. W południe na placu przed Teatrem Dramatycznym im. Aleksandra Węgierki spotkały się, już po raz piąty, Optymistyczne Przedszkola Miasta Białegostoku: Przedszkole Samorządowe Nr 5, Przedszkole Samorządowe Nr 8,  Przedszkole Samorządowe Nr 42 „Niezapominajka”, Przedszkole Samorządowe Nr 48 „Bajkowa kraina”  Niepubliczny Żłobek i Przedszkole „Wesołe Robaczki” w Wasilkowie i oczywiście nasze, wspaniałe przedszkole, które reprezentowała nasza grupa.. Przepiękna, słoneczna pogoda odzwierciedlała nastroje bawiących się przedszkolaków przy rytmach zumby  z "PAARO" oraz zabaw ruchowo - tanecznych prowadzonych przez nauczycielki. Jak co roku rozdawaliśmy„cyferkowe laurki” z optymistycznym przesłaniem przechodniom, a także pracownikom Urzędu Wojewódzkiego.

Załącznik(i):
  • IMG_20180510_121921.jpg  (2.23 MB)

oddzialy / oddzial_V / blog