Kadra przedszkola

Stanowisko dyrektora obejmuje mgr Elżbieta Chaniewska - długoletni nauczyciel w przedszkolu. Osoba doświadczona, świetnie przygotowana pedagogicznie, która pełni również funkcję menagera. Wykazuje się nienaganną kulturą osobistą, jest przyjacielem dzieci, wsparciem dla  nauczycieli i  rodziców.

Nauczycielki

• kadra pedagogiczna zarówno: doświadczona posiadająca wieloletnie doświadczenie w pracy z małym dzieckiem,
  • młodzi nauczyciele kreatywni, zaangażowani czerpiący doświadczenie z umiejętności nauczycieli starszych

Oprócz studiów magisterskich nasze nauczycielki ukończyły szereg kierunków podyplomowych oraz kursów kwalifikacyjnych. Panie, które pochłania praca z przedszkolakami, mają mnóstwo ciekawych pomysłów, są otwarte w stosunku do dzieci, komunikatywne, zawsze pogodne i uśmiechnięte. Starają się wspierać rozwój intelektualny, społeczny i emocjonalny wychowanków, nie zapominając o indywidualnym podejściu do każdego dziecka.

W każdym oddziale pracuje woźna oddziałowa, która pomaga nauczycielowi w trakcie prowadzenia zajęć, towarzyszy dzieciom na spacerach, pomaga maluchom w czynnościach samoobsługowych i w czasie posiłków.

Wasze maluszki mają zapewnioną opiekę w osobie pomocy nauczyciela, która wspomaga pracę wychowawców - nauczycieli.