ODDZIAŁ I

Jesteśmy grupą maluszków, to my najmłodsi w przedszkolu! Pierwsze tygodnie już za nami. Niektórzy z nas radzą sobie całkiem dobrze, ale są i tacy, którzy jeszcze bardzo tęsknią za domem. Jednak ciekawość poznania wszystkiego co nowe jest silniejsza od płaczu i łez. Powoli wkraczamy w świat przedszkolaka ...

"Przedszkolaczek"

Już nie karmi mnie mama,

bo potrafię jeść sama.

Umiem bawić się zgodnie.

Umiem zakładać spodnie.

I do przedszkola poszłam,

bo już bardzo urosłam.

Anna Łada-Grodzicka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mamo, tato powtórz ze mną!

Oto wiersze, które dzieci poznały w pierwszych trzech miesiącach pobytu w przedszkolu. Warto zachęcać dzieci do powtarzanie ich w domu.

Jestem zuch

Mamo, tato spróbuj zaśpiewać ze mną laugh.

Zaproszenie

Uczcijmy razem 100-lecie odzyskania niepodległości.

>> Archiwum grupy I

oddzialy