ODDZIAŁ I

Jesteśmy grupą maluszków, to my najmłodsi w przedszkolu! Pierwsze tygodnie już za nami. Niektórzy z nas radzą sobie całkiem dobrze, ale są i tacy, którzy jeszcze bardzo tęsknią za domem. Jednak ciekawość poznania wszystkiego co nowe jest silniejsza od płaczu i łez. Powoli wkraczamy w świat przedszkolaka ...

"Przedszkolaczek"

Już nie karmi mnie mama,

bo potrafię jeść sama.

Umiem bawić się zgodnie.

Umiem zakładać spodnie.

I do przedszkola poszłam,

bo już bardzo urosłam.

Anna Łada-Grodzicka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pierwszy miesiąc w przedszkolu

I tak minął pierwszy miesiąc pobytu maluszków w przedszkolu. Wrzesień przyniósł nam trochę łez, ale też był pełen zabawy, uśmiechu i radości.  Myślimy,że ten najtrudniejszy czas mamy już za sobą. Niektórym tylko z nas pozostały "małe łzawe" rozstania z rodzicami.

>> Archiwum grupy I

oddzialy