ODDZIAŁ III

Witamy na blogu naszej grupy!

Wizyta w Teatrze Lalek

We wrześniu Rybki wybrały się na wycieczkę do Teatru Lalek, aby obejrzeć spektakl pt.: „Pan Brzuchatek”. To bajka adresowana do najmłodszych widzów. Przedszkolaki z niezwykłym zainteresowaniem obejrzały przedstawienie. Aktorzy, lalki, prawdziwa scena oraz muzyka przyciągały uwagę przedszkolaków i wywołały na wielu twarzach prawdziwy zachwyt.

Galeria im. Sleńdzińskich a w niej my mali artyści

Pierwszego października wybraliśmy się do Galerii im. Sleńdzińskich. Tam dzieci tworzyły piękne jesienne muchomory, które przez pewien czas będą ozdobą naszej sali. Po zajęciach przedszkolaki z radością przywitały jesienne liście na naszym podwórku. My Rybki lubimy piękną złotą jesień. :)

Wyjście pod pomnik Marszałka J. Piłsudskiego

Jedzie, jedzie na Kasztance